Perspect Benelux breidt uit naar België en opent een nieuwe vestiging in Herentals!

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Perspect Benelux BV, de officiële distributeur van Belzona-producten voor Nederland, België en Luxemburg, gevestigd te Nederland, heeft aangekondigd dat ze nu ook een vestiging in België hebben geopend. Dit markeert een belangrijke mijlpaal in hun 30-jarige geschiedenis als Belzona-distributeur en versterkt de aanwezigheid in de Benelux Regio!

De oprichting van Perspect Benelux

Perspect Benelux werd in 1988 opgericht en heeft sindsdien een aanzienlijke groei doorgemaakt en bewezen dat ze een grote speler zijn op de markt met hun innovatieve en oplossingsgerichte diensten voor de industrie. Het team van Perspect Benelux biedt hoogwaardige oplossingen voor de zware industrie waaronder chemisch resistente coatings, epoxy tank linings, rubberherstelproducten, slijtvaste lagen, epoxymortels en diverse soorten metaalpasta’s. 

Recent werd er nog een trainingscentrum geopend te Dordrecht waar zij contractoren kunnen opleiden en certificeren, zodat de Belzona producten op de juiste manier worden aangebracht. 

Uitbreiding met Perspect België BV

Met de nieuwe Belgische vestiging kan Perspect Benelux de klanten in België en Luxemburg voorzien van een nog betere en snellere service. Deze stap benadrukt de toewijding van Perspect Benelux aan het herstellen, verbeteren en beschermen van machines en gebouwen in de regio. 

Creatie van nieuwe werkgelegenheid 

Toon Vervoort, mede-eigenaar van Perspect België, is op zoek naar een ervaren Sales Engineer voor Perspect België, gevestigd te Herentals Industrie. “We gaan in België een nieuwe markt aanboren en daar heb ik hulp bij nodig,” aldus Vervoort “. We hebben een prachtig kantoor ingericht in Herentals, dat zal fungeren als uitvalsbasis voor België. De aanvragen en bestellingen stromen binnen en als eerste hebben we een gedreven Sales Engineer Binnendienst nodig. We stropen de mouwen op, maar doen dit niet met z’n tweeën! Onze collega’s van de vestiging in Dordrecht (Nederland) bieden ondersteuning op technisch en administratief gebied.”

Wil jij mee deel uitmaken van ons snelgroeiend bedrijf?

Een job bij Perspect België biedt de mogelijkheid om jezelf persoonlijk verder te ontwikkelen. Het bedrijf is op zoek naar enthousiaste individuen die technisch aangelegd zijn en bij voorkeur al enige ervaring hebben als Sales Engineer. Deze functie biedt een unieke kans om samen met het team in Herentals de nieuwe vestiging uit te bouwen. De uitbreiding van Perspect Benelux naar België is een strategische zet die het bedrijf in staat stelt om zijn klanten in de Benelux-regio beter van dienst te zijn. De opening van de nieuwe vestiging in Herentals markeert een nieuw hoofdstuk in de succesvolle geschiedenis van Perspect Benelux. Wil jij deel uitmaken van dit snelgroeiende bedrijf en bijdragen aan de reparatie, bescherming en verbetering van industriële apparatuur? Perspect Benelux verwelkomt je graag in hun team!

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category