Innovatieve start-up Oscar Autoverhuur verovert de Belgische regio met uniek businessmodel

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Het Deense bedrijf Oscar Autoverhuur zet de norm in de autoverhuurbranche. Met een sterke aanwezigheid in zowel Nederland als België zou het zo maar eens kunnen dat u binnenkort ook een Oscar-auto ziet rijden in en rond Herentals. 

Oscar, een bekroonde mobiliteits-start-up van Deense origine, heeft de bijzondere stap gezet om de concurrerende markt van autoverhuur te betreden. Ze doen dit op een unieke manier: door lokale autodealers in te schakelen en hun stilstaande voertuigen nieuw leven in te blazen. 

Bekroond met de titel “Beste E-commerce Startup” door de Deense Kamer van Koophandel in 2021 en 2022, heeft Oscar een indrukwekkende groei doorgemaakt. In slechts twee jaar tijd openden ze meer vestigingen in eigen land dan gevestigde concurrenten zoals Sixt, Europcar en Avis.

Afstammend van hun succes in Denemarken, heeft Oscar hun bedrijfsmodel geëxporteerd naar de Nederlandse en Belgische markt. In een korte tijd hebben ze meer dan 100 locaties in Nederland en 30 in België geopend. Een van deze locaties ligt in onze buurprovincie, Geel. 

Oscar’s locatie in Geel is pas geopend in maart 2023, maar de samenwerking met Garage Lavrijsen N.V. heeft al geresulteerd in een breed wagenpark. Van personenwagens tot minibussen, voor elk doel is er een geschikt voertuig te vinden bij Oscar Autoverhuur in Geel.

Dit interessante bedrijfsmodel helpt niet alleen lokale ondernemingen een extra bron van inkomsten te genereren, maar geeft ook consumenten de kans om te profiteren van lagere prijzen. Deze win-win situatie, gecombineerd met hun vermogen om te penetreren in kleinere steden en landelijke gebieden, lijkt de succesformule van Oscar’s groei in de markt te verklaren. 

Met hun gestage uitbreiding, zou het geen verrassing zijn als Oscar Autoverhuur zeer binnenkort ook in uw buurt verschijnt.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category