Hoe kies je de beste tas bij je outfit?

Heb jij een prachtige nieuwe outfit gescoord, maar ontbreekt alleen nog een mooie tas? Dan zit je hier helemaal goed! Naast het feit dat een tas natuurlijk ook ontzettend praktisch is om je spullen mee te kunnen nemen, zorgt het er ook voor dat je outfit er net even wat leuker uitziet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een clutch bij een mooie jurk of één van de vele andere tassen die er tegenwoordig zijn? De kunst is om ervoor te zorgen dat je een tas kiest die zowel handig als mooi is. Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat dit soms best een uitdaging kan zijn, hebben wij een aantal handige tips voor je. Dus mocht jij nu op zoek zijn naar een matchende tas bij je outfit? Lees dan snel onze handige tips. 

Waar heb je een tas voor nodig?

De eerste en misschien ook wel belangrijkste vraag is waarvoor je de tas nodig hebt. Het is namelijk een heel verschil of je een avond gaat stappen met  vriendinnen of een dagje gaat shoppen met je gezin of naar het pretpark gaat. Stel dat je met je gezin en dus ook kinderen naar het pretpark gaat, dan is het belangrijk om te zorgen dat je een tas hebt waar je alle spullen makkelijk in kunt meenemen. Hoe de tas er dan uitziet is vaak wat minder belangrijk. Is het geval je nog kleine kinderen hebt, is het kopen van een mombag verstandig. Het voordeel van de mombag, is dat je er als moeder al je spullen mee kunt nemen voor zowel je kind als voor jezelf. Ook wanneer je geen kinderen hebt is dit een ideale tas. Doordat de tas een grote opening heeft aan de bovenkant, kun je deze dus ook prima gebruiken als tas voor naar je werk, bijvoorbeeld wanneer je een laptop en wat papierwerk mee wilt kunnen nemen.

Ga voor een neutrale kleur

Een neutrale kleur tas doet het altijd goed. Vooral wanneer je op zoek bent naar een tas die je vrijwel overal bij kunt dragen. Zo doen de kleuren blauw, grijs en ook cognac het vaak ontzettend goed als het gaat om een tas met een wat chique uitstraling, bijvoorbeeld voor naar je werk. Ben je op zoek naar een handige tas waarin je veel mee kunt nemen, dan raden we aan om een shopper te kopen. Het voordeel van een shopper, is dat ze niet alleen praktisch, maar ook leuk te matchen zijn bij je outfit. Vooral voor het doen van de boodschappen is het een handige tas, maar ook voor wanneer je bijvoorbeeld ergens een nachtje blijft slapen en je kleding en andere spullen makkelijk mee wilt kunnen nemen.

Het formaat van de tas

Iedere gelegenheid vraagt om een ander soort tas. Zoals je ook eerder hebt kunnen lezen, is het voor een avondje uit belangrijk dat je kiest voor een tas die past bij je outfit, maar niet te groot is. Zo heb je vaak niet meer bij je dan een telefoon, wat pasjes, je sleutels en misschien nog wat make-up of deodorant. In het geval van een dagje weg met een vriendin of het gezin, is het dan wel weer handig om voor een wat grotere tas te gaan. Kijk daarom eens bij Thebagstore.nl voor een enorme collectie tassen. Dan is de kans dat je zeker weten slaagt enorm groot.

Deel dit artikel